Menu

Social
CĂRUȚĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL

Sperietura de zile mari pentru soferii care miercuri dupa-amiaza au tranzitat cartierul brailean Lacu Dulce, Soseaua Ramnicu Sarat sau Str. 1 Decembrie. O caruta scapata de sub control, fara carutas, a facut slalom printre masini si pietoni, parcurgand mai multi km prin mijlocul orasului, pana ce calul speriat a reusit sa se opreasca. In goana sa nebuna, atelajul a avariat trei autoturisme. Din fericire, un noroc incredibil a facut sa nu se inregistreze victime, dupa cursa neobisnuita.

Proprietarul calului, un tanar de 25 de ani, a povestit oamenilor legii ca legase calul inhamat la caruta in fata casei, dar ca, nu se stie din ce motiv, acesta s-a speriat, a rupt legatura si a fugit. Un sofer aflat in trafic a filmat momentul in care caruta scapata de sub control goneste pe o strada din cartierul Lacu Dulce si iese apoi in Soseaua Rm. Sarat, unul dintre obloanele laterale atarnand pe o parte, si ratand milimetric o femeie care se afla in coltul strazii.

Camerele de supraveghere din oras au surprins momentul in care calul innebunit trage caruta dupa el prin mijlocul unei intersectii foarte aglomerate si se indeparteaaza, printre masini. Din fericire, caruta a prins culoarea verde, altfel se putea intampla o tragedie. Intr-un final, animalul speriat s-a oprit pe trotuar, in apropierea unei statii de taxiuri, lovind in trecere doua masini parcate in zona.

In timpul fugii prin oras, unul dintre obloanele carutei a cazut si a lovit, de asemenea, usor, un autoturism aflat in trafic. Proprietarul a fost amendat de politisti cu 1.750 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>