Menu

Cultural
FESTIVALUL ANTIC

Istoria dacilor și a romanilor prinde viața la Constanța. Vineri seară Festivalul Antic își deschide din nou porțile în Parcul Tăbăcăriei. Până duminică inclusiv, turiștii prezenti pe litoral vor putea urmari lupte, parade, ateliere de reconstituire antică și piese de teatru.

Cel mai așteptat eveniment cultural, Festivalul Antic, își deschide din nou porțile, pentru al cincilea an consecutiv, tuturor pasionaților de istorie și nu numai. Evenimentul va începe în Piața Ovidiu, când va fi aprinsă flacăra istorică. În zilele următoare, atât cei care vor ajunge în Parcul Tăbăcăriei, dar și în stațiunea Mamaia, vor putea vedea care erau tradițiele și obiceiurile dacilor și a romanilor.

Pentru ultima dată, regina Tomiris, interpretată de Corina Martin, va striga, în fruntea oștenilor ,,Vivat Tomis”. Bugetul festivalului se ridica la 38 de mii de lei, bani veniți de la Asociația Litoral Delta-Dunării și a sponsorilor evenimentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>