Menu

Social
IN ASTEPTAREA MOSULUI

Au fost cuminti tot anul pentru ca Mos Nicolae sa le aduca darurile mult dorite si nu cate o nuielusa. Copiii i-au trimis deja scrisori Mosului, pe care il asteapta cu nerbdare. Dorintele micutilor de gradinita sunt multe si variate.

Acesta este Mos Nicolae in viziunea copiilor de la grupa Floricelelor, de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 1 din Rm. Sarat. Cei mai multi sunt siguri ca mosul va veni la ei, pentru ca au fost cuminti tot anul. Nascuti in plina era a tehnologiei, alti prichindei nu mai vor doar jucarii si dulciuri, ci si laptop-uri, tablete sau telefoane mobile. Copiii au desenat ghetute  si le-au pregatit si pe cele confectionate din material rosu , pentru ca Mos Nicolae sa aiba unde sa le lase darurile. Unii i-au spus chiar si poezii pentru a fi siguri ca nu ii va ocoli.

Dar cum Mos Nicolae afla doar din scrisori ce isi doresc cei mici, trimisul sau, Mickey Mouse  a venit astazi la copii. El a adus scrisori pe care cei mici au desenat darurile pe care le vor. Toate scrisorile au fost puse intr-o cutie (9,02) pentru a fi trimise lui Mos Nicolae. Acesta va ajunge la copiii maine noapte si le va lasa in ghetute cadourile dorite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>