Menu

Social
CUM SĂ AVEȚI UN ZBOR PLĂCUT!

Milioane de zboruri au loc anual, iar numărul pasagerilor este direct proporțional. Însă, câți dintre aceștia își cunosc drepturile ? În sprijinul călătorilor au venit specialiștii Centrului European al Consumatorilor care au stat de vorbă cu ei și le-au adus la cunoștință drepturile pe care le au în diverse situații.

Întârzierea zborului sau pierderea bagajelor sunt unele dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cei care aleg calea aerului pentru deplasarea în vacanță și nu numai. Spre exemplu, dacă avionul dumneavoastră ajunge la destinație cu o întârziere de trei ore sau chiar mai mult, aveți dreptul la compensație între 250 și 600 de euro în funcție de distanță.

Însă, pentru a beneficia de aceste drepturi, călătorii trebuie să știe că au de efectuat câțiva pași înainte de a primi un răspuns vis-a-vis de problemele întâmpinate. În ultima perioadă, numărul curselor de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanta a crescut și, odată cu acesta, și pasagerii sunt mult mai numeroși. În cazul în care întâmpinați anumite probleme în timp ce călătoriți cu avionul sau camera de hotel nu este cea pe care ați rezervat-o, exista si o aplicatie unde va puteti adresa.

Anual, în România, au loc milioane de zboruri către întreaga lume, iar numărul celor care aleg avionul ca mijloc de transport este și el în creștere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>