Menu

Social
AFACERE PROFITABILĂ

Magazinele cash & carry, cu o gama diversificata de materiale de constructii, sunt o afacere profitabila. Clientii au posibilitatea sa-si aleaga produsele dorite chiar de la raft, iar vanzarile merg cat se poate de bine. O confirma administratorii unui astfel de magazin, care s-a deschis la Rm. Sarat in urma cu un an, si care de la o luna la alta are tot mai multi clienti.

In urma cu un an, la Rm. Sarat, s-a deschis primul magazin cash & carry, care comercializeaza materiale de constructii. Clientii care trec pragul acestuia au posibilitate sa-si puna in carucioare produsele de care au nevoie direct de la raft. Aceasta facilitate i-a determinat pe multi sa vina si sa cumpere materiale de constructii din magazinul cash & carry, iar vanzarile au crescut de la o luna la alta.

Un alt factor care a contribuie la bunul mers al magazinelor cash & carry este gama diversificata de materiale de constructii la preturi accesibile. In ultimii ani, in Romania s-au deschis zeci de magazine cash & carry, fiind create adevarate retele. In aceste conditii, analistii unei companii de cercetare de piaţă estimeaza ca ponderea comerţului tradiţional va continua să scadă în următorii cinci ani şi va ajunge la circa 40 la suta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>