Menu

Administrativ
AVERTIZAȚI DE PRIMAR

Societatile comerciale pe care le conduc nu sunt private, ci sunt ale consiliului local, ceea ce inseamna ca se afla in subordinea directa a acestuia. Este ceea ce trebuie sa inteleaga directorii institutiilor, din Rm. Sarat, care au o atitudine nepotrivita si uita sa explice alesilor locali deciziile pe care le iau la carma societatilor. Pentru a pune punct acestei situatii, primarul municipiului Sorin Cirjan, a declarat ca cel mai bine ar fi ca directorii sa nu mai faca parte din consiliile de administratie.

Inca de la inceputul mandatului, primarul din Rm. Sarat, Sorin Cirjan, a declarat ca si-a propus sa evalueze activitatea tuturor societatilor si institutiilor subordonate Primariei, in vederea eficientizarii acesteia. Dupa o analiza la societatile comerciale subordonate consiliului local s-a ajuns la o concluzie, care ii vizeaza pe directorii acestora. Unii au o atitudine nepotrivita si uita sa explice alesilor locali deciziile pe care le iau la carma societatilor.

Pentru a pune punct acestei situatii, primarul municipiului Sorin Cirjan, a declarat ca cel mai bine ar fi ca directorii sa nu mai faca parte din consiliile de administratie. Mai mult, Adunarea Generala a Actionarilor trebuie sa informeze permanent consiliul local cu privire la toate lucrurile neclare in privinta activitatii societatilor.

La societatea Acvaterm din Rm. Sarat s-a facut deja un audit. Acelasi lucru se va intampla si la societatea de Transport Urban Calatori, unde directorul Adrian Dinu a demisionat din functie.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>