Menu

Social
TRECUT-AU 50 DE ANI…

Clopotelul a sunat din nou dupa 50 de ani pentru elevii Colegiului National „Mihai Eminescu”  din Buzau. De o intalnire emotionanta au avut parte astazi absolventii promotiei 1966 a prestigiosului liceu buzoian. La jumatete de veac de la absolvirea liceului, fostii colegi au depanat amintiri din adolescenta si i-au comemorat pe cei care nu mai sunt printre noi.

Vineri, 2 septembrie, este o zi ce va ramane ca un tablou al destainuirilor si amintirilor din anii de liceu pentru elevii care au absolvit Colegiul National „Mihai Eminescu” in urma cu 50 de ani.  Promotia 1966 a prestigiosului liceu buzoian s-a revazut dupa o jumatate de veac de la absolvire.

La intalnirea aniversara, care a avut loc in amfiteatrul liceului, au fost prezenti zeci de fosti elevi, unii dintre acestia participand pentru prima data la o astfel de intalnire. Aniversarea celor 50 de ani de la finalizarea studiilor liceale a fost una deosebita, plina de emotie si presarat de lacrimi de bucurie. Fostii elevi au fost primiti de profesoara Camelia Voicu, actualul director al Colegiului National ” Mihai Eminescu ”

La sfarsitul intalnirii, fostii absolventi au vizitat scoala, au facut fotografii de grup si, pentru cateva ore, au depanat amintiri la o masa data in cinstea evenimentului. Pentru ca revederea a fost atat de reusita, si-au propus sa o repete cu proxima ocazie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>