Menu

Sport
ANTRENAMENTE PENTRU CAMPIONAT

Sfarsitul saptamanii va transforma  statiunea Mamaia  in capitala mondiala a sportului. Acolo va debuta Campionatul Mondial de Bob pe roti si skeleton, eveniment care pana anul acesta se desfasura pe Coasta de Aur, la Monte Carlo. Echipa care va reprezenta tara noastra la competitie a ajuns deja pe litoral, unde se se antreneaza in centrul istoric al orasului. Turistii si localnicii care ajung acolo pot si ei sa experimenteze pista de bob.

În Piața Ovidiu din Constanța a fost deja montată o pistă special adusă din Olanda, iar sportivii au început antrenamentele dar si demonstraţiile pentru public. Zilele acestea, aici exersează echipa României pentru campionatul mondial de bob pe roți și skeleton, ce este organizat, anul acesta, în premieră în stațiunea Mamaia.

Campionatul Mondial de Bob pe Roți și Skeleton va debuta pe data de 8 septembrie, în centrul stațiunii Mamaia. La linia de start se va afla și Andreea Grecu, una dintre campioanele echipei feminine de bob. Acum se antrenează, alături de alte două colege iar la finalul săptămânii, se va decide alături de cine va intra în competiție. Pe lângă ţara noastră s-au mai inscris la concurs Croaţia, Germania, Cehia , Jamaica, SUA , Brazilia sau Slovacia.

Nu doar sportivii de performanță s-au antrenat. Curioșii de rând , turisti si localnici deopotriva au putut încerca și ei pista. Printre ei si copii. Organizatorii spun că, accesul publicului pe pistă va fi permis până la sfârșitul săptămânii, atunci când antrenamentele sportivilor din Piața Ovidiu se vor încheia, iar pista va fi mutată în staţiunea Mamaia. Campionatul Mondial de Bob pe Roți și Skeleton se va încheia duminică, 11 septembrie, cu un eveniment dedicat bobului pentru amatori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>