Menu

Cultural
O EDIȚIE INCENDIARĂ

Weekend fierbinte la Sinaia. Mii de turiști și localnici au participat  la Festivalul Sinaia Forever. Ajuns la cea de-a XXII – a ediție, festivalul  a devenit centrul eleganței, a muzicii de calitate și a spectacolelor în aer liber.

După 20 de ani și 21 de teme diferite, în această toamnă Sinaia  a devenit orașul  Inspiratiei. Descoperă, învață, dar mai presus de toate, INSPIRĂ!  Acesta a fost mesajul pentru toti participantii la cel mai mare festival anual de pe Valea Prahovei și unul dintre cele mai frumoase și elegante evenimente de acest fel din țară.

Pe scena special amenajată din centrul parcului, devenită incendiară la propriu,  au concertat cei mai în vogă soliști din show bizz-ul autohton dar și cel internațional. Astfel,  Dorian Popa, Adda, Faydee  și Holograf  au ținut cu sufletul la gură pe spectatori. Celebrul interpret de muzică pop-dance , australianul Faydee, a reușit un show total pe scena festivalului “Sinaia Forever. Recitalul susținut la Sinaia a adunat la un loc mii de fani din țară și străinatate ai artistului.  Asaltat de fani după ce a coborât de pe scenă, artistul a făcut cu greu față avalanșei de cereri de autografe și selfie.

Seara a continuat cu recital de excepție al trupei Holograf, care a reușit să electrizeze spectatorii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>