Menu

Social
VAMA, APROAPE GOALĂ

S-au dus vremurile cand in Vama Veche aveai nevoie de ore intregi ca sa gasesti un loc liber de cazare si, mai apoi,  o bucatica de nisip unde sa iti pui prosopul ori cortul. Ca si Mamaia ori statiunile din sudul litoralului, altadata pline ochi de turisti dornici de distractie si Vama incepe sa isi traiasca parca ultimele zile de glorie. In baruri, clientii pot fi numarati pe degete, pe plaja este loc berechet,  iar aleea principala, altadata  un furnicar de vamaioti este si ea aproape goala.

Daca Mamaia vi se pare inca prea scumpa,  iar Costinestiul poate prea aglomerat pentru gusturile voastre, Vama Veche ar putea fi destinatia ideala pentru o evadare de cateva zile dintre betoanele marilor orase. Asta si-a spus si aceasta doamna care si-a luat sotul si cei doi copii si au venit la Vama Veche. Nu mai este atmosfera de alta data, o recunoaste si ea, dar chiar si asa,  nu ar da Vama pe nici o alta statiune.

Si Constantin a venit la Vama Veche in cautarea atmosferei de alta data. Nu a mai gasit-o, asa ca se multumeste sa contemple marea, care este la fel de frumoasa in orice anotimp al anului si acordurile muzicale care mai razbat inca de pe la terasele care se golesc si ele odata cu statiunea.

Cand vii in Vama nu trebuie sa ai prea multe pretentii. Un pat, un dus si o cheie unde sa  tineti in siguranta lucrurile mai valoroase. Restul il gasesti pe plaja. Asa ca,  daca pana acum nu ati reusit sa ajungeti la mare din diferite motive, nu ar fi rau sa o faceti zilele acestea. Vremea este inca frumoasa iar Vama nu si-a pierdut inca farmecul de alta data.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>