Menu

Social
LIMITATOARELE LUI „DOREL”

Noile limitatoare de viteza amplasate pe anumite artere din municipiul Buzau scot peri albi conducatorilor auto. Multi soferi se plang ca limitatoarele sunt prea inalte, prea dese si dispuse alandala. Potrivit autoritatilor locale, limitatoarele sunt singura solutie pentru a preveni accidentele rutiere si pentru a proteja drumurile.

Noile limitatoare de viteza, amplasate pe unele strazi din municipiul Buzau, par, pe buna dreptate, opera lui „Dorel”: sunt prea inalte, prea dese si dispuse neinspirat. Cel putin asa spun soferii care au impresia ca trec cu masinile peste adevarate santuri. Pe langa zguduiturile de rigoare, conducatorii auto se pot trezi si cu pagube serioase. Unii soferi care detin autoturisme cu garda la sol joasa, si-au lovit deja bara din fata.

Limitatoarele sunt o mare problema si pentru ambulantele care trebuie sa ajunga la urgente in cel mai scurt timp sau care transporta pacienti aflati in stare critica. O zguduitura zdravana sau secundele pierdute pe artelele cu limitatoare, pot face diferenta dintre viata si moarte.

Potrivit autoritatilor locale, limitatoarele sunt singura solutie pentru a-i tempera pe soferii vitezisti si pentru a  preveni accidentele rutiere. Din pacate, amplasarea lor dupa ureche, pot crea doar neajunsuri si nemultumiri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>