Menu

Social
MATERNITATE DE NIVEL EUROPEAN

Punct  final pentru unul dintre cele mai ample proiecte de reabilitare derulate in ultimii ani din Braila. Este vorba despre Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, care  a fost transformat intr-unul dintre cele mai moderne din tara, oferind conditii si servicii similare spitalelor private. Proiectul a durat 6 ani si a costat aproximativ 27 de milioane de lei. In forma actuala, spitalul de obstetrica-ginecologie Braila se adreseaza pacientelor din toata zona de sud –est a tarii.

Dupa 6 ani de lucrari, spitalul de Obstetrica Ginecoloigie Braila arata in sfarsit ca un spital de nivel european. Lucrarile de reabilitare au transformat totul, de la blocurile operatorii la rezervele pacientelor. Concomitent, spitalul s-a dotat si cu incubatoare noi, dar si alta aparatura de ultima generatie.

Eforturile personalului din cadrul maternitatii de a oferi servicii de calitate s-au vazut si in optiunea viitoarelor mamici de a alege acest spital pentru a naste, procentul crescand simtitor fata de anul trecut. In plus, unitatea medicala ofera acum si un screening oftalmologic pentru prematuri, care nu se mai efectueaza in alte spitale din sud – estul tarii.

Consiliul Judetean isi doreste ca in perioada urmatoare sa creasca nivelul dotarilor din maternitate, astfel incat nou nascutii sa beneficieze de toate ingrijirile necesare, dar si de screening-uri,  pe care de obicei le asigura, doar spitalele private, astfel incat parintii sa plece acasa cunoscand cu exactitate starea de sanatate a bebelusului lor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>