Menu

Social
ÎNECAT ÎN CANAL

A pus ramasag cu prietenii ca poate traversa canalul Dunare Marea Neagra inot,  dar a pierdut pariul si lupta cu viata. Este povestea unui tanar de doar 17 ani,  din Valu lui Traian,  care a sfarsit inecat, ieri dupa amiaza. Plecase la o ultima baie cu prietenii inainte sa se intoarca la scoala. Scafandrii s-au chinuit cateva ore bune pana au reusit sa ii scoata trupul neinsufletit la suprafata. Cazul a fost preluat de politistii constanteni.

Ionut a plecat la scaldat putin dupa pranz. A intrat de cateva ori in apa si le-a spus prietenilor ca vrea sa traverseze canalul inot. La un moment dat insa se pare ca a obosit si a inceput sa strige dupa ajutor . Prietenii au incercat sa il salveze. Imediat tinerii au inceput sa strige  si ei dupa ajutor si au sunat la 112.

La fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta dar si mai multi scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Militarii au lansat o barca la apa,  iar apoi s-au scufundat. Misiunea a fost insa una destul de dificila. Vizibilitatea era aproape de zero.

Dupa aproape doua ore trupul tanarului a fost scos de scafandrii la suprafata si adus  pe mal. Din pacate,  medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul. Ionut era din Valul lui Traian si urma sa implineasca 17 ani, pe 22 octombrie. In loc de aniversare, acum parintii se pregatesc de inmormantare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>