Menu

Social
SĂRBĂTOARE, LA A DOUA EDIȚIE

Muzică pe toate gusturile, distracție și veselie. De asta au avut parte sătenii din localitatea buzoiană Valea Ramnicului, care au participat ieri la cea de-a doua ediție a Zilei Comunei. Grătarele au sfârâit fără întrerupere, iar berea a întreținut atmosfera, până târziu în noapte. Gelu Voicu si taraful Teleormanul, Grigore Gherman, Mirela Ursache si DJ Rynno si Sylvia au cântat pentru toți petrecăreții.

Incet, dar sigur, Ziua Comunei devine o tradiție si în localitatea buzoiană Valea Ramnicului, unde ieri a fost organizata a doua editie a acestei sarbatori. La eveniment au participat sute de săteni a caror distractie a fost asigurata de artisti unul si unul: Gelu Voicu si taraful Teleormanul, Grigore Gherman, Mirela Ursache si DJ Rynno si Sylvia. Prin cântecele lor aceștia au reușit să le descrețească frunțile localnicilor.

Muzica și voia bună au mers direct la sufletul oamenilor, unii dintre ei veniți chiar și din localitățile din preajma comunei Valea Ramnicului.  Micii si berea aufost la mare cautare, iar comerciantii au reușit să obțină câștiguri pe măsura așteptărilor.

Pe scena au urcat grupuri vocale de copii, artisti de la Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau, dar si nume sonore ale muzicii romanesti. Petrecerea de la Valea Ramnicului s-a incheiat la lasarea noptii cu un superb foc de artificii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>