Menu

Social
PERCHEZIȚII LA SCANDALAGII

Politistii din Ploiesti au efectuat  in aceasta dimineata 3 percheziții la domiciliile unor persoane din Ploiești, bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  Oamenii legii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliției.

Scandalul a început in seara de 5 septembrie, la un priveghi, când  un grup de barbati venit din localitatea  Mimiu,  s-a luat la ceartă cu cei prezenți, din cartierul Radu de la Afumați. Unul dintre cei veniți să facă scandal a scos  un pistol cu bile și a tras, moment în care ceilalți s-au ascuns în curtea imobilului. La venirea polițiștilor, agresorii au plecat.  A doua zi, fratele unuia dintre bărbații care au fost prezenți la respectivul priveghi, a fost blocat in trafic si  bătut de trei bărbați, din grupul celor din Mimiu, care ulterior au fugit de la fața locului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, suferind un traumatism cranio-cerebral de grad 1 și o plagă superficială parietală stânga. Imediat după scandal, au ajuns cinci persoane, iar asupra unuia s-a găsit și arma care fusese folosită cu o seară înainte, un pistol de tip airsoft cu bile. Toți cei cinci au fost duși  la Poliție.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru loviri și alte violențe. Polițiștii continuă, însă, cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>