Menu

Cultural
O ALTFEL DE PROMOVARE

Promovare inedita pentru Festivalul National “Zile si Nopti de Teatru la Braila”. Sambata si duminica brailenii au putut urmari proiectii video, 3D si holografice, cu sonor, proiectate pe cladirea Palatului Administrativ. In aceasta seara, cu ocazia deschiderii Festivalului National de Teatru, proiectiile vor avea loc pe cladirea teatrului, recent restaurata in intregime.

Cea de-a zecea editie a festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila” a avut parte de o promovare realizata in premiera la Braila. Clipurile de promovare a festivalului, diverse proiectii 3D,  dar si filmul “Istoria holografica multietnica a Brailei” au fost proiectate, cu sunet, pe cladirea Palatului Administrativ. Evenimentul  i-a surprins placut pe brailenii aflati la plimbare in zona centrala a orasului.

Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” se deruleaza in perioada 19 – 25 septembrie si este gazduit de Teatrul “Maria Filotti”, recent reabilitat si modernizat.

Municipalitatea promite ca si celelalte evenimente organizate de acum inainte sa fie promovate in acest mod. Daca vremea o va permite, in aceasta seara, dupa finalizarea primei piese care va deschide Festivalul, proiectiile vor fi realizate pe cladirea Teatrului Maria Filotti, recent renovat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>