Menu

Social
DIN DRUM DIRECT ÎN CURTE

Suparare mare pe o parte dintre satenii din localitatea braileana Tudor Vladimirescu, dupa ce s-au trezit cu gospodariile inundate, in urma ploilor din ultimele doua zile. Oamenii spun ca din cauza unui drum reabilitat recent, care a fost inaltat,  dar caruia nu i s-au construit si rigole, toata apa de pe strada le vine acum in case, la fiecare ploaie.

O strada recent reabilitata din localitatea braileana Tudor Vladimirescu le face zile amare celor care locuiesc in zona. La fiecare ploaie mai puternica, apa li se scurge in gospodarii, si asta pentru ca drumul a fost inaltat si nu a fost prevazut cu rigole de scurgere a apei pluviale. In urma ploilor din ultimele doua zile, in mai multe gospodarii beciurile s-au inundat complet.

Oamenii spun ca au vazut cu inima stransa cum tot ce au pregatit pentru iarna a fost luat de apa. Reprezentanti ai primariei din localitate au recunoscut ca proiectul de reabilitare a strazii a avut o hiba si spun ca, in cel mai scurt timp, se va remedia problema, prin saparea unor santuri de scurgere a apei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>