Menu

Sport
MECI DIFICIL

Antrenorul Petrolului, Gheorghe Mulţescu, se așteaptă la un meci dificil contra Concordiei Chiajna astazi. El susține insa că elevii săi au obligația să lupte și să învingă pentru a termina 2014 cu un succes ce îi poate propulsa pe locul secund al clasamentului.

Din cele 4 ”finale” anunțate de Mulțescu în urmă cu două săptămâni, până acum haita lupilor a câștigat două și a remizat o dată. Una dintre victorii, cea de joi, cu ASA Tg. Mureș, le-a adus ploieștenilor calificarea în semifinalele Cupei României. La ultima reprezentație oficială din acest an în fața publicului de pe ”Ilie Oană”, tehnicianul galben-albaștrilor nici nu concepe ca formația sa să se împiedice de Concordia Chiajna în partida programată astazi. Din păcate, lista indisponibililor nu s-a micșorat față de confruntarea cu ASA, din Cupa României, Fanchone, Marinescu, Gerson, Priso și Geraldo fiind în continuare accidentați.

Căpitanul Petrolului resimte încă dureri la genunchiul drept și va afla abia în ziua partidei dacă va primi acceptul medicului să evolueze. Restul lotului este valid, iar ploiestenii s-au refăcut vineri după deplasarea obositoare de la Tg. Mureș, și sâmbătă s-au antrenat, din nou, în sala ”Polivalentă” din Blejoi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>