Menu

Social
ARUNCAT ÎN LATRINĂ

Caz şocant în comuna buzoiană Ulmeni! O mamă a încercat să scape de bebeluşul ei, aruncând nou-născutul în latrină. Însă, unchiul femeii a auzit plânsetul copilului în latrina din curte şi a anunţat imediat autorităţile. Copilul a fost scos teafăr din toaletă iar femeia trebuie să dea acum explicaţii polițiștilor pentru gestul său inuman.

Mama bebelușului, o tânără de 29 de ani din localitatea Ulmeni, a reuşit să ascundă sarcina timp de 9 luni, iar astăzi a născut, fără ca nimeni să ştie acest lucru. Femeia a solicitat ajutorul medicilor de la SMURD, pe motiv că are o hemoragie şi nu se simte deloc bine. Nici măcar medicilor nu le-a dezvăluit faptul că a devenit mamă. Însă, unchiul femeii a auzit plânsetul copilului în latrina din curte şi a anunţat imediat autorităţile. Copilul a fost scos teafăr din toaletă.

Femeia trebuie să dea acum explicaţii polițiștilor pentru gestul inuman de a-şi lăsa copilul la WC. Ea poate fi cercetata pentru tentativa de omor care se  pedepseste cu ani de grei  de inchisoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>