Menu

Cultural
MAGIE, FEERIE ȘI POVEȘTI

Magie, feerie si povesti. Asta ii asteapta pe copiii si tinerii ploiesteni. Primaria, impreuna cu Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica Paul Constantinescu organizeaza in weekend cea de-a treia editie a festivalului de arta stradala. Festivalul se va deschide cu o parada, in cadrul careia vor defila personaje din povesti, statui vivante dar si papusi gigant. Organizatorii promit un astfel un sfarsit de saptamana  memorabil.

Festivalul de arta stradala pentru copii si tineret, intitulat ”Magie, Feerie si Povesti va avea loc in perioada 23-25 septembrie, in Centrul Civic. Un proiect de suflet, realizat cu sprijinul Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti si al Filarmonicii Paul Constantinescu, ce are menirea de a a-i duce pe participanti, intr-o lume de basm.

Trei zile de poveste, de asta vor avea parte micutii ploiesteni, dar si parintii lor.  Pe langa spectacolele de teatru, copiii pot participa si la ateliere de indemnare, modelaj de baloane si pictura.  Ziua de sambata, 24 septembrie, le aduce mai multe surprize participantilor.La Sala Sporturilor Olimpia, la Turnul de Paraşutişti, de la ora 11.00, va avea loc deschiderea  unui spectacol ecvestru, un show de poveste dedicat copiilor,cu demonstratie de dresaj pe muzica ambientala si demonstratie de sarituri peste obstacole. Apoi, incepand cu ora 17.00, pe scena din Centrul Civic, vor avea loc mai multe reprezentatii ale teatrelor pentru copii.

Una dintre aceste surprize vor fi cele peste 1.000 de baloane cu heliu, viu colorate, pregatite pentru inchiderea festivalului. Sub genericul „Coloram vazduhul cu dorinte”,ideea a fost lansata in urma cu trei ani, la primul eveniment de acest gen de la Ploiesti, in speranta ca micutii isi vor trece dorintele pe biletele prinse de baloane.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>