Menu

Social
DRUMUL NUMANUI

Firmele private se cearta intre ele si oamenii simpli au de suferit. Nepasarea unei mari companii si birocratia au facut ca drumul dintre Constanta si Navodari sa arate jalnic. Localnicii se plang ca li s-au strigat masinile pentru ca soseaua la care se lucreaza din toamna a fost abandonata la stadiul de noroi si gropi. Primaria Navodari, beneficiarul lucrarii, a decis sa se apuce singura de lucrari si sa dea in judecata firmele care se cearta pentru a-si recupera banii.

Drumul Constanta Navodari avea pina in vara doar doua benzi. Soseaua era frecvent blocata de turistii care plecau din Mamaia catre casa, asa ca Primaria a obtinut bani europeni si s-a apucat sa faca patru benzi. Firma care a castigat licitatia a decopertat vechiul asfalt si a lasat soseaua la stadiul de noroi si piatra. Cind au cerut celor de la ENEL sa faca subtraversarea cablurilor de inalta tensiune s-au trezit ca li se cere plata in avans a lucrarilor.
Incercarile de esalonare a platilor au ramas fara raspuns din partea ENEL, asa ca lucrarile au stagnat de aproape o luna si jumatate. Ploile din ultima saptamana au transformat drumul intr-o zona imposibil de parcurs si a largit gropile existente. Un localnic a filmat o cursa cu masina pe soseaua spre Navodari. Atunci cind au vazut ca ENEL nu raspunde solicitarilor, reprezentantii primariei Navodari au promis ca se vor apuca sa faca drumul circulabil pe banii lor, urmand sa dea in judecata compania de electricitate si constructorul.

Asa cum era de asteptat, reprezentantii ENEL nu au oferit un raspuns cu privire la aceasta situatie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>