Menu

Social
VIZAT ÎNTR-UN NOU DOSAR

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a ajuns, în această dimineață, la sediul DNA Constanța. El a fost adus cu ambulanţa Penitenciarului Poarta Albă și, înainte de discuția cu procurorii constănțeni, a precizat că e vizat într-un nou dosar.

Fostul presedinte al consiliului judetean Constanta Nicușor Constantinescu a făcut publică  şi o scrisoare deschisă în care reclamă abuzurile magistraţilor,  atât din timpul procesului,  cât şi după ce a fost închis în dosarul Centrului Militar Zonal. Nicuşor Constantinescu e de părere că magistrații vor să se răzbune pe el.

Nicușor Constantinescu execută deja o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Și a fost condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare pentru plăți ilegale pe care le-a autorizat când conducea Consiliul Județean.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>