Menu

Social
PERICOL ÎNDEPĂRTAT

„Atentie, cade tencuiala!” a fost strigatul locatarilor unui bloc de pe o strada din Ploiesti, dar si al trecatorilor. Bucati mici din fatada imobilului au inceput sa se desprinda, iar de frica, locatarii au cerut ajutorul pompierilor pentru a evita o catastrofa.

Panica pe strada Veronica Micle, din Ploiesti, vineri dimineata. Dupa ce in noaptea de joi spre vineri bucati din fatada unui bloc au inceput sa se desprinda, oamenii au intrat in alerta. Speriati ca tencuiala s-ar putea pravali peste trecatori si provoca o nenorocire, au cerut ajutorul autoritatilor.

Trecatori care,  la randul lor, au multumit cerului ca nu s-au nimerit in zona, atunci cand tencuiala a inceput sa se desprinda. Din fericire, pericolul a fost indepartat la timp si nimeni nu a fost ranit. Mai multe blocuri de pe strada Veronica Micle, din zona de sud a orasului, au fost incadrate in clasa I de risc seismic.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>