Menu

Social
CAMPION, PE ULTIMUL DRUM

Intr-o ploaie de aplauze, si cu un altar de flori in urma sa. Asa a fost condus, pe ultimul drum, fostul campion mondial la kickbox Marius  Iulian Ursoi, care marti seara si-a pus capat zilelor de teama arestului preventiv. Nu doar prietenii si rudele au venit sa-si ia ramas bun, ci si zeci de copii de la clubul sportiv pe care campionul voia sa-i duca in topuri.

Mai ceva ca un actor a fost omagiat Marius Iulian Ursoi, pe ultimul drum.  Masini scumpe, cu poza campionului in geam s-au oprit la casa mortuara a cimitirului central , pentru ca apropiatii , dar si elevii sai de la clubul sportiv sa-si ia ramas bun. Viata lui Ursoi a fost plina de controverse si a fost asociata, de multe ori, cu cea a lumii interlope. Pe cat de iubit a fost ca antrenor si campion mondial, pe atat de temut era cand se implica in scandaluri violente. Supararea lui Ursoi, dar si depresia din ultima perioada se trageau din relatia cu fosta iubita, pe care o batuse crunt cu o luna in urma.

Teama ca ar putea ajunge dupa gratii l-a impins sa-si puna capat zilelor in locuinta sa din Eforie Nord. Marius Ursoi a fost inmormantat la cimitirul central din Constanta fara sa aiba parte de o slujba religioasa in  biserica.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>