Menu

Social
EVENIMENT DE EXCEPŢIE

Două dintre cele mai indragite prezentatoare TV din ţară, Sanda Țăranu si Iuliana Tudor, le-au dat intalnire buzoienilor la Teatrul „George Ciprian”. Timp de două ore, cele două invitate au dezbătut pe tema eleganţei, în toate sensurile sale, alături de publicul numeros prezent la eveniment. Manifestarea de ieri a fost organizată de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.  

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a continuat seria întâlnirilor din cadrul proiectului eparhial Ortodoxie și leadership, cu un eveniment inedit. Sanda Țăranu și Iuliana Tudor, două prezentatoarele iubite de public, din trecut și prezent, au fost invitalele unei dezbateri cu public care a avut loc joi seară, la Teatrul “George Ciprian”. Cele două cunoscute vedete tv au vorbit despre eleganţă, în cadrul unui eveniment moderat de Ioan Şolea, realizatorul emisiunii „Cuvinte din tăceri” de la TvSudEst.

Sala Teatrului “George Ciprian” a fost neîncăpătoare la întâlnirea cu cele două cunoscute invitate, semn că buzoienii ştiu să aprecieze cu adevărat personalităţile care excelează în profesia lor.

Sanda Ţăranu este una dintre figurile emblematice ale Televiziunii Române, cu o carieră de 35 de ani “pe sticlă”, în perioda comunismului. Iuliana Tudor, in varsta de 39 de ani, a prezentat la TVR, timp de 8 ani, emisiunea “O vedeta… populara”. In prezent , ea realizeaza show-ul saptamanal de divertisment “O data-n viata”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>