Menu

Social
CERTAȚI CU BUNUL SIMȚ

In ultima saptamana, zeci de braileni certati cu bunul simt au fost din nou amendati de Politia Locala, fie pentru ca au aruncat gunoi pe domeniul public, fie pentru ca au acoperit cu covoare de coji de seminte zone importante de promenade,  din municipiu. Activitatea Politiei Locale pe acest segment va fi intensificata la orele serii, cand cei care se indeletnicesc cu transportarea deseurilor inerte sau menajere prin oras si aruncarea lor pe la margini de cartiere sunt, de obicei, in plina activitate.

Municipalitatea braileana a pornit un razboi fățiș cu braileni care sfideaza orice norme de bun simt si continua sa transforme diverse locatii din oras, fie ele de la periferie sau centru, in halde de gunoi. Zeci de astfel de persoane au fost amendate in ultima saptamana, iar edilul sef spune ca patrulele si controalele pe acest segment se vor inteti.

In alta ordine de idei, tocmai pentru a asigura buna functionare a Politiei Locale dupa demisia sefului adjunct al institutiei, primarul a explicat ca, pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului ramas liber, pe functie va fi numit unul dintre politistii locali de rang superior care s-a remarcat prin activitatea depusa.

Numirea noului director adjunct ar putea avea loc in cursul acestei saptamani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>