Menu

Social
LOCURI DE MUNCA DE LA JAPONEZI

Investitie de peste 24 milioane de euro, in Zona Libera Braila. O firma japoneza va ridica o fabrica ce va produce cablaje pentru industria auto si va crea in zona circa 1.500 de noi locuri de munca. Constructia se va realiza in Perimetrul II al Zonei Libere, iar in a doua jumatate a anului viitor ar urma sa se dea drumul la productie.
Investitia, in valoare de peste 24 milioane de euro, va fi ridicata in Zona Libera Braila, la iesirea din oras catre localitatea Vărsătura. Dezvoltatorul imobiliar belgian, care a concesionat peste 8,5 hectare de teren, va construi aici o fabrica de componente auto pentru japonezii de la Yazaki. Belgienii si japonezii au batut palma cu autoritatile locale dupa un an de negocieri si dupa ce au vazut mai multe posibile amplasamente pentru viitoarea fabrica. Fabrica ar urma sa absoarba forta de munca calificata, dar si necalificata, pana la un nivel de circa 1.500 de salariati, pentru care sunt pregatite programe de calificare si perfectionare.

Japonezii de la Yazaki mai au, la ora actuala, 3 fabrici in Romania, cu un total de 5000 angajati.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>