Menu

Social
LOCURI NOI DE JOACĂ

Locurile de joaca pentru copii din Braila vor intra intr-o faza de reabilitare completa, incepand din aceasta toamna.  De asemenea, municipalitatea va infiinta si  locuri de joaca noi, si, totodata, in cateva dintre locatii va monta si echipamente de fitness. Lucrarile  de constructie si reabilitare vor fi demarate incepand cu luna viitoare.

Vesti bune pentru copiii,  dar si pentru adultii iubitori de miscare in aer liber,  din Braila. De luna viitoare, primaria va demara actiunea de infiintare a unor noi parcuri de joaca pentru copii, unele dintre ele fiind dotate si cu aparate de fitness. Pentru inceput, acestea vor fi montate in doua locatii, insa, daca proiectul va fi bine primit de braileni si va exista cerere, anul viitor ar urma ca proiectul sa fie extins si in alte locatii.

Concomitent, vor fi reabilitate absolut toate locurile de joaca din cartiere, mobilierul si ansamblurile de joaca vechi urmand a fi inlocuite cu unele moderne. Primaria va acorda o atentie deosebita si cartierelor ANL, unde numarul de copii a crescut in ultimii ani si pentru care actualele locuri de joaca sunt neincapatoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>