Menu

Social
LOCUINTE NOI

32 de familii evacuate din casele nationalizate din Rm. Sarat vor avea locuinte noi in 2015. Lucrarile la cele doua blocuri destinate acestor persoane au fost finalizate, iar alesii locali au aprobat deja criteriile si punctajul pentru repartizarea acestora.

Constructia celor 32 de locuinte sociale din strada Duiliu Zamfirescu din Rm. Sarat a inceput in urma cu 5 ani. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a alocat cu greu banii necesari constructiei celor 2 blocuri, destinate chiriasilor evacuati din casele nationalizate, insa in cele din urma acestea au fost finalizate. La Primarie sunt inregistrate deja solicitari pentru aceste locuinte, iar in ultima sedinta de consiliu local, alesii au aprobat criteriile si punctajul pentru repartizarea acestora.

Dosarele solicitantilor urmeaza a fi analizate conform criteriilor aprobate. In cadrul fiecarui criteriu, la stabilirea ordinii de ierarhizare a cererilor se au in vedere conditiile de locuit ale solicitantilor, numarul de copii, vechimea cererilor, venitul pe membru de familie si starea sanatatii persoanelor care au nevoie de o astfel de locuinta.

Dosarele solicitantilor ar putea fi aprobate chiar in sedinta din aceasta luna, astfel incat Noul An sa-I gaseasca pe chiriasii evacuati din casele nationalizate in locuinte noi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>