Menu

Social
SE CAUTĂ MEDICI

Se caută în continuare medici pentru Spitalul Municipal din Râmnicu  Sărat. Conducerea unitatii medicale spune ca mai este nevoie de personal la sectiile de cardiologie si medicina interna. La sectia de terapie intensiva aceasta problema se va rezolva odata cu aducerea unui nou medic anestezist. Acesta este din Râmnicu Sarat, are specilizari facute in Israel si isi va incepe activitatea la 1 octombrie.

Conducerea Spitalului Municipal din Rm. Sarat a incercat in ultimii ani, sa atraga medici noi la sectiile cu deficit de personal, iar in mare parte a reusit acest lucru. Asa se face ca in prezent unitatea medicala nu se confrunta cu o criza de medici specialisti. Este insa nevoie in continuare de personal medical la sectiile de cardiologie si medicina interna.

La sectia de terapie intensiva aceasta problema se va rezolva odata cu aducerea unui nou medic anestezist. Acesta este din Rm. Sarat, are specializari facute in Israel si isi va incepe activitatea la 1 octombrie. Conducerea unitatii medicale a discutat si cu reprezentantii Primariei Rm. Sarat despre lipsa de personal de la unele sectii. Acordarea unei prime de instalare pentru cei nou veniti este una dintre solutiile identificate pentru atragerea medicilor la spitalul din municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>