Menu

Social
DONAȚIE DE MERE

Donatie impresionantă astăzi la Buzău. O firma din judetul Băcău a oferit căminelor de copii si bătrani din Buzau, prin Crucea Rosie, 19 tone de mere. Numai Azilul de Batrani Buzau a primit astăzi 5 tone de mere.

Dis de dimineata, un tir incarcat cu mere a sosit la Buzau. Este vorba despre o impresionanta donatie facuta de catre o asociatie pomicola din judetul Bacau pentru Crucea Rosie. Cele 19 tone de mere oferire de firma din Bacau au fost oferite de Crucea Rosie caminelor de batrani si de copii din judetul Buzau. In urma cu doi ani, aceeasi firma a mai făcut o donaţie asemănătoare.

Merele au fost distribuite imediat caminelor de copii si batrani din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Buzau, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau si Fundatiei „Sfantul Sava” Buzau. Daca Centru de zi si de noapte pentru persoanele fara adapost din municipiul resedinta de judet a primit 100 kg de mere, Azilul de Batrani din Buzau a primit 5 tone.

Asociatia pomicola din judetul Bacau detine o suprafata de 96 de hectare de meri si a fost infiintata imediat dupa Revolutie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>