Menu

Social
BUCURII DE SARBATORI

Mos Nicolae a ajuns in weekend si la copiii si batranii parintelui Tanase de la Valea Screzii, din Prahova. Oameni cu suflet mare din mai multe judete ale tarii au inteles sa inceapa sezonul sarbatorilor de iarna cu o fapta buna asa ca au pus mana de la mana si au adus celor napastuiti de soarta o bucurie. Cum Asocitia ProVita ajuta peste 400 de persoane, alimentele, lemnele de foc, hainutele si jucariile aduse sunt insuficiente, asa ca oricine isi doreste sa ajute este asteptat sa o faca.

Dis de dimineata, Valea Screzii s-a umplut cu zeci de autoturisme incarcate cu ajutoare. De la lemne de foc sosite intr-un tir, la produse alimentare, hainute sau electrocasnice, toate si-au gasit imediat un loc in adapostul nevoiasilor. Nu a contat pentru nimeni ca a fost foarte frig. Toata lumea s-a mobilizat pentru a descarca ajutoarele.

Asociatia Pro Vita supravietuieste din acest gen de donatii, asa ca orice ajutor este binevenit.

Din pacate aici sunt multe guri de hranit si alimentele vor ajunge pentru cel mult o luna de zile.

In cele 55 de locuinte sociale ridicate de Asociatia Pro Vita in Valea Screzii si Valea Plopului traiesc 428 de persoane, mame cu copii mici, orfani, dar si batrani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>