Menu

Social
PRIMII BRAZI

Au aparut primii brazi in piata din Rm. Sarat, insa cumparatorii se lasa asteptati. Probabil si din cauza preturilor piperate care sunt cuprinse intre 60 si 100 de lei. In aceste conditii, multe persoane spun ca vor renunta la pomul de Craciun in schimbul catorva crengute sau a brazilor artificiali.

Sarbatorile de iarna bat la usa, iar comerciantii din Piata Centrala din Rm. Sarat au scos deja la vanzare primii brazi de Craciun. Pomii de iarna au fost adusi din judetul Vrancea, iar preturile variaza in functie de inaltime, dar si de aspect. Si pentru ca vanzarile la brazi scad de la un an la altul, comerciantii sunt pregatiti sa vanda si crengi, celor care, cu bani putini, vor sa simta mirosul de brad de sarbatori. Multi ramniceni considera ca brazii sunt destul de scumpi pentru bugetul lor. Asa ca vor astepta sa cumpere in preajma sarbatorilor, cand preturile vor mai scadea sau vor impodobi brazii artificiali, din anii trecuti.

Potrivit traditiei, bradul se impodobeste in seara de 24 decembrie, in ajunul Craciunului. Multe persoane, care au copii, pun globurile, beteala si instalatia in brad mult mai devreme, pentru ca cei mici sa se bucure de frumusetea pomului de Craciun.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>