Menu

Sport
PRIMUL ESEC

Gică Hagi a pierdut vineri primul meci pe banca Viitorului, după o serie de şase partide fără eşec. Cei de la FC Viitorul au dorit să termine anul 2014 pe locul 8 în Liga 1 și pentru asta aveau nevoie de o victorie contra celor de la FC Botoșani. Moldovenii, mai pragmatici, s-au impus însă la Chiajna cu 2-1.

Botoşănenii au deschis scorul în minutul 8, atunci când Hadnagy a reluat perfect pasa excelentă a lui Acsinte. Viitorul a egalat peste zece minute. Florin Tănase l-a învins din apropiere pe Curileac. Silviu Pană le putea aduce în avantaj pe gazde în minutul 60, însă mingea trimisă din lovitură liberă a trecut pe lângă colţul lung. Nici Daminuţă nu a găsit spaţiul porţii peste şase minute, iar cei care au marcat au fost oaspeţii.

Batin l-a învins pe Buzbuchi după pasa excelentă a lui Tincu. Pe final, Hagi i-a prilejuit debutul fiului său, Ianis, la 16 ani şi o lună, însă acesta nu a putut schimba soarta partidei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>