Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU FESTIVAL

Pregatiri intense pentru Festivalul “Florilor de Toamna”  ce va avea loc in perioada 14 – 16 octombrie in Parcul Monument. Aleile parcului sunt decorate cu jocuri educative pentru copii din material termoplastic cu granule anti – alunecare, pentru siguranta celor mici. Municipalitatea le pregateste anul acesta mai multe surprize celor care vor veni sa admire minunatele expozitii de flori.

Parcul Monument din municipiul Braila trece zilele acestea printr-o ampla transformare, pregatirile pentru Festivalul “Florilor de Toamna” fiind in plina derulare. Pentru ca se doreste ca festivalul sa nu se adreseze doar adultilor, ci si celor mici, aleile parcului sunt decorate cu jocuri educative din material termoplastic, cu granule antialunecare. De asemenea, sunt montate si instalatii noi de joaca, astfel incat cei mici sa se bucure pe deplin de eveniment.

Lucrarile de montare a jocurilor educative au fost atent supravegheate chiar de copii. In perioada urmatoare, toate spatiile verzi din oras vor fi decorate cu flori specifice acestui anotimp.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>