Menu

Social
VIN ALIMENTELE

Alimentele de la Uniunea Europeana se lasa asteptate. Asta desi beneficiarii au primit inca de la sfarsitul lunii octombrie tichetele, in baza carora urmau sa intre in posesia ajutoarelor, dupa turul doi al alegerilor prezidentiale. Autoritatile din Rm. Sarat au primit astazi de la Prefectura Buzau listele cu beneficiari, iar saptamana aceasta urmeaza sa primeasca si alimentele.

De cateva saptamani, persoanele sarmane din Rm. Sarat ajung frecvent la Serviciul de Asistenta Sociala pentru a afla daca au ajuns alimentele de la Uniunea Europeana. Nimeni nu a putut insa sa le dea un raspuns concret. Reprezentantii institutiei nu au avut informatii cu privire la momentul in care vor primi produsele alimentare din stocurile comunitare. Astazi autoritatile din Rm. Sarat au intrat in posesia listelor cu beneficiarii de anul acesta.

Incepand de miercuri alimentele vor ajunge la Rm. Sarat, iar distribuirea lor va incepe saptamana viitoare. Au dreptul să primească ajutoare de la Uniunea Europeana batranii cu pensii mai mici de 400 de lei, şomerii, beneficiarii venitului minim garantat, persoanele cu handicap si cele care beneficiaza de indemnizatii pentru sustinerea familiei. Beneficiarii vor putea să-şi ridice pachetele cu alimente în baza cuponului şi a unui act de identitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>