Menu

Social
INVESTIȚIE ÎN PREMIERĂ

Internetul este din ce in ce mai prezent in viata cotidiana, iar de acest serviciu, vor beneficia in premiera si zeci de familii din satele buzoiene Plesesti si Tabacari. Societatea TVSAT 2002 SRL a realizat in aceste localitati, situate la aproximativ 15 km de Rm. Sarat, o retea de internet, de ultima generatie, prin fibra optica. Scoala gimnaziala din satul Plesesti s-a conectat deja la retea, iar zeci de elevii au acces gratuit la internet.

Investitia, deosebit de importanta, pentru locuitorii din satele buzoiene Plesesti si Tabacari a fost realizata de societatea TVSat 2002 SRL. Firma de televiziune prin cablu si internet le ofera oamenilor servicii de calitate,  dupa ce a relizat in zona o retea de internet, de ultima generatie, prin fibra optica. Sistemul este unul performant, iar viteza internetului, de 1000 de mega pe secunda, este de 10 ori mai rapida decat in mod obisnuit.

Scoala gimnaziala din satul Plesesti s-a conectat deja la reteaua de internet, iar zeci de elevii au acces gratuit la informatii online. Pentru copii este un mare avantaj, dat fiind faptul ca provin din familii cu posibilitati materiale reduse si nu au acasa un calculator.

Si localnicii au inceput sa se conecteze la reteaua de internet. Acestia sunt bucurosi ca o astfel de investitie a fost realizata si in satul Plesesti, in conditiile in care internetul este din ce in ce mai prezent in viata cotidiana. Reteaua de internet prin fibra optica, realizata de TVSAT 2002 SRL, in satele buzoiene Plesesti si Tabacari este rezistenta la capriciile vreme. Reteaua nu este afectata nici macar de descarcarile electrice, pe timp de furtuna.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>