Menu

Social
CARTIER PUS LA PĂMÂNT

Demolare cu scandal in apropiere de Navodari. Un cartier aflat la periferie aparut dupa ce mai multe familii si-au construit acolo ilegal locuinte insalubre,  va disparea pur si simplu. Autoritatile au dezafectat gradinile,  iar in zilele urmatoare vor fi puse la pamant si baracile. Oamenii sunt disperati si spun ca nu au unde sa se duca. Autoritatile i-au instiintat inca din ianuarie ca vor trebui sa plece insa oamenii au refuzat, spunand ca nu au unde sa mearga. Printre ei se afla si o familie cu 11 copii. Pentru ei primaria a gazit o solutie… insa e doar temporara.

Viorel Constantin are 47 de ani si 11 copii. De 4 ani se inghesuie cu totii intr-o baraca de cativa metri patrati. Nu au nici curent electric si nici apa. Mai grav este ca nu au nici unde sa se duca. Asa ca ultima speranta este … la Dumnezeu. 20 de familii sunt in acceasi situatie disperata cu acest barbat. Ieri s-au trezit cu politia,  dar si buldozerele,  pe cap. Unii dintre ei sunt batrani si bolnavi si nu stiu ce vor face cand vor ramane fara acoperis deasupra capului.

Singurii pentru care s-a gasit totusi o solutie au fost cei din familia barbatului cu 11 copii. Acestia vor fi cazati intr -o camera de la caminul social, pana cand primaria va reusi sa le faca acte si mai apoi sa le gaseasca o locuinta definitiva. In zona considerata un adevarat focar de infectie, primaria are alte planuri. Se va construi un cartier de tineri. Cat despre localnicii de la barăci… Dumnezeu cu mila !

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>