Menu

Social
GENERAL AMENDAT DE POLIȚIȘTI

Un fost șef al Poliției Române a fost amendat astăzi de politistii locali din Buzau, după ce și-a parcat bolidul pe un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap. Este vorba de generalul in rezervă Pavel Abraham, actualmente avocat, cel care se afla la Buzău pentru un proces la Tribunalul Buzău. Avocatul nu este la prima abatere de acest gen, el fiind sactionat si in Capitala, tot pentru parcare pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Un fost sef al Politiei Române a fost amendat astăzi de către politistii locali din Buzău. Este vorba de chestorul in rezervă Pavel Abraham, acum un avocat cu notorietate. El a fost sanctionat de către un echipaj al Politiei Locale după ce și-a parcat bolidul în apropierea Tribunalului Buzau, acolo unde se afla cu treburi, pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Pavel Abraham a fost amendat cu 125 de lei, valoarea minimă pentru o astfel de abatere. Avocatul a primit amenda fără să facă scandal: a semnat procesul verbal iar la plecare, a dat mâna cu politistii care l-au sancționat.

Pavel Abraham a fost seful Politiei Române în 1997, dar a condus și alte structuri ale IGPR. Dupa trecerea in rezerva, Abraham a înființat o firmă de avocatură, cel mai celebru client al său fiind Bercea Mondial, în procesul cu Mircea Băsescu, fratele fostului presedinte al Romaniei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>