Menu

Social
DIAGNOSTICE EXACTE

Diagnostice exacte si tratamente pe masura. De toate acestea beneficiaza pacientii, care realizeaza tomografii computerizate la Spitalul Municipal din Rm. Sarat. Conducerea unitatii medicale spune ca are o colaborare fructuoasa cu cei doi medici din Bucuresti, care interpreteaza rezultatele computerului tomograf, iar pana in prezent nici un alt specialist nu a contestat aceste rezultate.

Computerul tomograf de ultima generatie, de la Spitalul Municipal Rm. Sarat, functioneaza inca din luna februarie. Pana in prezent, zeci de persoane si-au facut tomografii computerizate, iar cazuri complexe au fost diagnosticate. Rezultatele computerului tomograf sunt interpretate de 2 specialisti: unul de la Spitalul Militar Central Bucuresti si altul de la Bagdasar Arsenie. Colaborarea cu unitatea medicala din Rm. Sarat este una buna, cu rezultate pe masura.

Pacientii care vor sa-si faca o tomografie computerizata trebuie sa stie ca aceasta este o investigatie cu risc, datorita iradierii. In multe cazuri, este insa absolut necesara pentru ca altfel nu se poate pune un diagnostic exact. Tomografiile computerizate, in regim ambulatoriu se fac pe baza unei programari la secretariatul spitalului, iar rezultatele sunt gata in doua zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>