Menu

Social
DONAȚIE IMPORTANTĂ

Donatie de importanta la Spitalul Municipal Rm.Sarat! Unitatea medicala a primit astazi nu mai putin de 30 de televizoare noi, din partea societatii Noua Tei SRL, din Rm. Sarat. Administratorii firmei au donat televizoarele pentru a veni in sprijinul si confortul pacientilor, acestea urmand sa fie impartite in saloanele de pe fiecare sectie.

Societatea Noua Tei SRL din Rm. Sarat este o companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala, cat si pe piata de retail. Inca din 2014, administratorii acestei societati, Nela si Monica Hoțescu si-au propus sa vina in sprijinul pacientilor de la Spitalul Municipal Rm. Sarat, dupa ce rude apropiate lor au fost internate in unitatea medicala. Planul, care viza achizitionarea unor televizoarea noi si donarea lor catre spital a fost dus la bun sfarsit astazi. Reprezentantiii societatii Noua Tei SRL au cumparat 30 de televizoare noi pe care le-au donat spitalului Municipal Rm. Sarat.

Administratorii societatii Noua Tei SRL, Nela si Monica Hoțescu dau asigurari ca pana la sfarsitul acestei luni televizoarele vor fi impartite in saloane, pe fiecare sectie. Astfel, pacientii vor beneficia nu doar de mai mult confort ci si de acces la informatii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>