Menu

Social
BANI PENTRU O VIATA NORMALA

Are 16 ani și este elev în clasa a X-a la un liceu din Urlați, judetul Prahova. Este la vârsta adolescenței si se poate spune că are viitorul în față. Va fi așa doar dacă semenii săi îl vor ajuta să treacă peste necazul cu care il încearcă soarta.

Dorin Ciocârdel a fost diagnosticat, in martie anul trecut, cu sarcom Ewing la femurul piciorului stâng. Ca sa aiba o viata cat de cat normala, el are nevoie de ajutor financiar, pentru o noua interventie chirurgicala. El a fost deja supus unei operatii, la o clinica din Italia.
Atunci cand a crezut ca a depasit un mare hop, in octombrie, anul acesta, viața lui Dorin avea sa devina cea dinainte de operatie. Dorin a mers la specialiști din țară și chiar la o clinică din Turcia, dar tot nu a aflat cu certitudine de ce suferă. Cert este insa ca nu poate fi operat în România.
Intervenția chirurgicala costă 27.000 de euro, bani pe care familia nu îi are.

Persoanele care vor să-l ajute pe Dorin pot face acest lucru luând legătura cu familia, la numarul de telefon 0723.827.186 sau depunand bani direct în contul deschis la BRD pe numele Georgeta Iuliana Ciocârdel – RO40BRDE300SV08102433000

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>