Menu

Social
GOSPODĂRII INUNDATE

Ploaia din acest weekend a dat din nou batai de cap brailenilor care locuiesc in cartierele marginase, acolo unde sistemul de canalizare functioneaza defectuos. Mai multe gospodarii au fost inundate si a fost nevoie de interventia pompierilor, care au tras apa din gospodarii cu motopompele. Oamenii spun ca, in acest fel,  nu stiu cat le vor mai rezista casele.

Cele 2 zile de ploi de la sfarsitul acestei saptamani, au insemnat un adevarat  chin pentru locuitorii cartierului Lacu Dulce, care s-au trezit, din nou, cu apa in case. Pentru ca nu au mai putut face fata cu galetile, oamenii au sunat la 112 si la fata locului au sosit mai multe echipe de pompieri, cu motopompe, care au scos apa din gospodarii.

Situatia a fost similara si pe Stadionul Municipal, folosit si ca pista de aterizare pentru elicoperele SMURD, de unde a fost nevoie, de asemenea, sa fie trasa apa cu motompele, pentru a fi utilizat, in caz de urgenta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>