Menu

Social
CREDIT PENTRU CĂLDURĂ

Solutie de avarie pentru asigurarea caldurii in apartamentele constantenilor, pentru iarna care vine. RADET  Constanta urmează să ia un credit de 10 milioane de lei şi apoi să vireze banii către CET care, la rândul său, trebuie să achite plăţile către furnizori.  

Primarul Constantei spune că acest imprumut  va rezolva  problemele cu furnizarea căldurii  doar la începutul sezonului rece. Autorităţile nu au insa o soluţie pe termen lung, asa ca  Primăria spera ca  Guvernul sa mentina pretul gigacaloriei la nivelul anului trecut. Primarul a tinut sa  puncteze condițiile de contractare a creditului pe care Regia va putea sa-l ramburseze în câteva luni.

Creditul pe care R.A.D.E.T. îl va accesa nu a impus garanții imobiliare sau de altă natură. Cu cele zece milioane de lei,  CET  va putea să achiziționeze gaze naturale pentru consumul curent, astfel incat constantenii sa nu aiba  de  suferit atunci cand temperaturile vor scadea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>