Menu

Sport
GRAV ŞIFONAŢI

România îşi numără răniţii după meciul cu Kazahstan. Săpunaru a fost dus la spital cu şase dinţi sparţi, iar verdictul medicilor în cazurile lui Dragoş Grigore şi Chipciu sunt si mai dure.

Jucătorii naţionalei au ieşit grav şifonaţi după meciul cu Kazahstan. Cei mai afectaţi au fost Dragoş Grigore şi Alex Chipciu, însă şi Cristi Săpunaru a avut probleme medicale.

Dragoş Grigore s-a ales cu fractură de piramidă nazală. Fundaşul a fost schimbat în minutul 20, după ce a primit un cot în figură în minutul 9, în careul advers. Arbitrii n-au acordat nimic. Si Alex Chipciu a fost ranit grav: ruptură musculara. Mijlocaşul lui Anderlecht a acuzat dureri în finalul primei reprize, însă a fost lăsat să joace până la pauză. De asemenea, Cristi Săpunaru a fost lovit cu capul în figură de un adversar, la un duel aerian. Fundaşul Astrei a acuzat stări de ameţeală şi a fost transportat la spital. Fundaşul Astrei are şase dinţi sparţi!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>