Menu

Social
PUNTE ÎNCHISĂ

Codul portocoliu de inundatii de pe raul Ramnicu Sarat a inchis o importanta cale de acces intre doua localitati. Puntea care face legatura intre municipiu si localitatea buzoiana Valea Ramnicului a devenit nesigura, dupa ce din cauza apei mari un pilon de sustinere s-a rupt. Autoritatile din Valea Ramnicului, care au in administrare puntea, au interzis accesul pe aceasta, pentru ca trecatorii sa nu-si puna viata in pericol.

Raul Ramnicu Sarat se afla sub atentionare cod portocaliu de inundatii, dupa ploile din ultimele 24 de ore. Debitul acestuia a crescut, iar apa involburata curge cu viteza mare. In localitatea buzoiana Valea Ramnicului au aparut astazi primele probleme cauzate de apa mare, care sapa in malurile din localitatile Rubla si Oreavu. Mai mult, un pilon de sustinere de la puntea, care face legatura intre Ramnicu Sarat si Valea Ramnicului, s-a rupt, iar aceasta cale de acces a devenit nesigura pentru trecatori.

Autoritatile din Valea Ramnicului, care au in administrare puntea, au pus pancarte cu accesul interzis si fac apel la cetateni sa nu foloseasca aceasta cale de acces. Din cauza apei mari si involburate isi pot pune viata in pericol. Puntea care face legatura intre Ramnicu Sarat si localitatea buzoiana Valea Ramnicului va fi refacuta in momentul in care vremea va permite, cu bani de la bugetul comunei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>