Menu

Social
MODERNIZARE APROAPE DE FINALIZARE

2017 va fi anul in care Spitalul Municipal Râmnicu Sarat va avea toate sectiile modernizate. Asigurarea este data de conducerea unitatii medicale, care isi doreste sa ofere pacientilor servicii cat mai bune. In prezent, se lucreaza la modernizarea sectiei de pediatrie, iar anul viitor vor incepe lucrarile si la sectia de chirurgie, ultima care mai are nevoie de reabilitare.

In ultimii ani, Spitalul Municipal Râmnicu Sarat s-a aflat intr-o continua modernizare, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai bune servicii. In 2012, ambulatoriul a fost complet reabilitat cu fonduri europene. Anul trecut, in dotarea unitatii medicale au ajuns si un computer tomograf, de ultima generatie, dar si un mamograf, aparate achizitionate cu bani de la Ministerul Sanatatii, dar si de la bugetul local. Modernizarile au continuat si in acest an, prin deschiderea centrului de Recuperare Medicală si Balneofizioterapie si a sectiei de ingrijiri paliative.

In prezent, se lucreaza la modernizarea sectiei de pediatrie, iar anul viitor vor incepe lucrarile si la sectia de chirurgie. 2017 va fi anul in care spitalul va avea toate sectiile modernizate. Odata cu incheierea acestor investitii, unitatea medicala din Rm. Sarat va deveni una dintre cele mai moderne din judetul Buzau.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>