Menu

Sport
MECI CU MIZĂ

Meci cu miza mare maine pentru Olimpia Rm. Sarat. In etapa cu numarul sapte, a Ligii a III-a, formatia ramniceana va intalni in deplasare echipa CSM Roman, intr-o partida care se anunta a fi una dintre cele mai interesante ale acestei runde. Ambele formatii vin dupa victorii clare obtinute impotriva unor adversari valorosi si isi doresc sa obtina toate punctele puse in joc.

In etapa a saptea, a Ligii a III-a, Olimpia Rm. Sarat, va juca in deplasare la Roman. Ramnicenii, antrenati de Marius Tirila, vor intalni formatia din localitate, intr-o partida care se anunta a fi una dintre cele mai interesante ale acestei runde. Ambele formatii vin dupa victorii clare obtinute impotriva unor adversari valorosi si isi doresc sa obtina toate punctele puse in joc. CSM Roman intra in teren dupa ce etapa trecuta a invins cu scorul de 2-1 liderul Atletico Vaslui. Olimpia Rm. Sarat vine tot dupa o victorie clara 3-0 cu Metalosport Galati.

Galben-albastrii vor intra in teren increzatori, cu gandul sa obtina a doua victorie consecutiva, mai ales ca saptamana viitoare vor avea 2 meciuri acasa. Meciul dintre CSM Roman si Olimpia Rm. Sarat este programat maine de la ora 17.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>