Menu

Social
FESTIVALUL FLORILOR DE TOAMNĂ

Multa culoare, parfum, voie buna, mancare exceptionala si divertisment de calitate. Acestea sunt cuvintele care definesc Festivalul Florilor de Toamna care a avut loc  in weekend la Braila. Oamenii au sfidat vremea extrem de rece si au venit in Parcul Monument, gazda evenimentului, pentru a cumpara flori, a gusta o pastrama sau un peste, sau a admira perfomanta remarcabila a actorilor Teatrului Masca.

Timp de 3 zile, Parcul Monument din municipiul Braila s-a transformat intr-o adevarata expozite florala, sute de crizanteme parfumand aerul si imbiind privitorii sa le ia acasa. Nu au lipsit nici producatorii de pomi fructiferi, arbusti medicinali sau exotici sau de flori. Si pentru ca aerul rece si tare face pofta de mancare, cei care au venit la Festival, s-au putut delecta cu preparate pregatite la ceaun, pentru prima data in istoria evenimentelor in aer liber din Braila, fiind interzisa folosirea gratarelor.

Desi unii au dus dorul micilor, cei mai multi au apreciat faptul ca mirosul florilor nu a mai fost acoperit de mirosul de fum si ca au putut gusta si produse care nu se intalnesc in mod obisnuit la evenimentele de gen din Braila. Asa cum era de asteptat, spectacolul oferit de statuile vivante ale Teatrului Masca au incantat multimea, pe cei mari si cei mici, deopotriva. Pe tot parcursul celor trei zile de festival, elevii Liceului de Arta si cei ai Scolii de Arte Vespasian Lungu au incentat publicul cu reprezentatiile oferite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>