Menu

Social
FLORI FURATE

Abia au fost reamenajate spatiile verzi, ca au si fost devastate. Se intampla din nou la Rm. Sarat, unde persoane lipsite certate cu legea au smuls florile de toamna abia plantate. Conducerea Administratiei Domeniului Public a sesizat Politia Locala cu privire la acesta incident. Autoritatile ii avertizeaza pe cetatenii care au astfel de apucaturi, ca pot fi surprinsi de camerele de supraveghere, identificati si amendati.

Si in aceasta toamna, angajatii Administratiei Domeniului Public din Rm. Sarat au lucrat cu grija la reamenajarea spatiilor verzi din oras. In locul florilor de vara acestia au plantat crizanteme, salvie si varza decorativa, specii ce rezista la temperaturile scazute din aceasta perioada a anului. Noile plante, au schimbat la fata spatiile verzi din parcuri, dar si de pe unele strazi. Daca unii cetateni doar admira aranjamentele florale, altii profita de ,,oferta,, bogata si fura plantele, care se raresc de la o zi alta.

Cetatenii care au observat lipsa florilor din spatiile verzi ii condamna pe cei care dau dovada de a dispret fata banul public cheltuit pentru infrumusetarea orasului. Conducerea Administratiei Domeniului Public a sesizat Politia Locala cu privire la disparitia florilor. Autoritatile ii avertizeaza pe cetatenii care distrug spatiile verzi, ca pot fi surprinsi de camerele de supraveghere, identificati si amendati.

Nu este pentru prima data cand florile din spatiile verzi din Rm. Sarat sunt rupte fara vreo remuscare. Anul trecut, dar si in aceasta vara, camerele de supraveghere din zona centrala, au surprins mai multe persoane care smulgeau florile din jardiniere si le puneau in sacose.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>